Upsize – cremă pentru mărirea sânilor

Upsize este o cremă care contribuie la modelarea sânilor, permițând mărirea acestora în mod natural, datorită ingredientelor naturale din care este fabricată. Crema pentru mărirea sânilor Upsize este un produs autentic, care poate fi achiziționat prin comandă online direct de pe site-ul producătorului, la un preț cât se poate de rezonabil.

Vezi ce rezultate se obtin cu Upsize

Cu această cremă naturală, sânii tăi nu numai că se vor mări în cel mai scurt timp, însă vor deveni mai fermi și mai ridicați, oferindu-ți mai multă încredere în tine.

Ce este Upsize? De ce ii zice push-up permanent?

Crema Upsize pentru marirea sanilor Upsize este crema pentru mărirea sânilor care îți pune la dispoziție efectul de sutien invizibil: după o perioadă adecvată de tratament cu Upsize, bustul tău va fi complet remodelat, iar tu vei fi purtătoarea fericită a unei perechi de sâni mai ferme și mai fermecătoare ca niciodată!

Femeile și-au dorit dintotdeauna să aibă sâni mai mari și mai frumoși, în principiu pentru că sunt conștiente de faptul că bărbații sunt mai atenți la un decolteu generos.

Pentru a exclude posibilitatea dureroasă și costisitoare de a se supune unei intervenții chirurgicale de mărire a sânilor, producătorii au fabricat crema pentru mărire a sânilor bazată pe ingrediente naturale și i-au dat numele Upsize.

Ce n-am inteles eu insa este de ce crema upSize este numita push-up permanent. Peste tot pe siteurile care o promoveaza vad ca i se spune ca bla bla, upSize este un push-up permanent. Cititi mai multe despre push-up aici.

Vezi ce efecte secundare are Upsize

Beneficii aduse de Upsize:

Crema pentru mărirea bustului Upsize poate crește volumul sânilor, conferindu-le, totodată, și o formă mai rotunjită și mai plăcută, întinde mai bine pielea, și o face mai netedă și mai catifelată la atingere.

Crema a fost testată în circa 14 țări și a fost supusă atenției Organizației Mondiale a Sănătății, lucru care i-a dovedit eficacitatea și a convins foarte multe femei să o folosească.

După numai 3-4 săptămâni de uz frecvent al acestei creme, femeile au putut observa cum sânii își recapătă fermitatea și pielea devine mai fină, cutele se netezesc, iar sânii vor arăta mai frumoși ca oricând.

Ingrediente naturale conținute de Upsize:

Formula secretă din spatele acestei creme-minune constă în amestecul unor ingrediente naturale, cum ar fi:

  • uleiul de argan spinosa
  • uleiul din semințe de viță de vie
  • decyl oleate
  • arginina
  • colagenul hidrolizat

Conform siteului oficial, toate aceste ingrediente contribuie în moduri diferite la modelarea bustului femeilor, astfel:

  1. decyl oleate, colagenul hidrolizat și arginina încetinește procesul de îmbătrânire al pielii și stimulează creșterea bustului
  2. uleiul de argan spinosa are rol în a hrăni și proteja pielea într-o manieră eficientă și sănătoasă
  3. uleiul din semințe de viță de vie deține un rol important în redarea elasticității pielii și în eliminarea sau prevenirea apariției vergeturilor

Dacă vrei să te bucuri de o piele frumoasă și un bust generos, Upsize ar putea crema potrivită pentru tine! Haideti ca am facut-o sa sune ca la reclamele de la TV 🙂

In realitate, promisiunile pe care cei de la upSize le fac mi se par exagerate. Nu neg ca utilizarea cremei in combinatie cu un masaj corect si regulat al sanilor nu ar putea aduce beneficii si anumite schimbari. TOTUSI sa nu ne amagim cu promisiuni precum marirea sanilor sanilor cu 3 – 4 marimi ca o dam in SF-uri!

Beneficii crema pentru mărirea bustului Upsize:

Această cremă pentru mărirea sânilor oferă multiple beneficii atâta timp cât este utilizată adecvat: mărește bustul cu până la 2 mărimi; oferă o formă rotunjită sânilor; încetinește îmbătrânirea pielii; te scapă de vergeturi.

Luati aminte la ce am zis mai sus despre acest aspect. O crema care sa fie alternativa la implanturile cu silocoane nu s-a inventat inca.

Cum se folosește crema Upsize:

Se aplică Upsize în palmă, după care se masează un sân timp de câteva minute, până când crema intră foarte bine în piele. După aceea, se masează următorul sân, în aceeași manieră. mod utilizare crema Upsize

Crema trebuie utilizată e 2 ori pe zi, o dată dimineața și una seara, pentru a oferi rezultatele căutate. Cu toate acestea, e important să ceri sfatul unui medic de familie înainte de a folosi crema Upsize cu scopul de a-și mări sânii.

Pareri despre crema upSize:

A obtinut cineva rezultate cu crema upSize?