Umidificator cu ultrasunete U-Grow U555-H

Într-o încăpere, umiditatea este foarte importantă pentru menținerea unui aer proaspăt, respirabil, care îmbunătățește starea de spirit și sănătatea generală, deopotrivă. În vederea menținerii unui aer proaspăt în locuință, îți recomandăm să folosești umidificator cu ultrasunete U-Grow U555-H.

Acesta este un dispozitiv sub formă de cub, prevăzut cu funcții și caracteristici care ajută la menținerea unui aer proaspăt și curat în toate încăperile locuinței tale.

Ce este umidificator cu ultrasunete U-Grow U555-H?

Umidificator cu ultrasunete U-Grow U555-HUmidificator cu ultrasunete U-Grow U555-H este un dispozitiv care beneficiază de o nebulizare cu ultrasunete, capabil să elibereze în aer pufuri de apă rece nebulizată. Dispozitivul umidificator cu ultrasunete U-Grow U555-H are incorporate o tehnologie care se bazează pe un traductor ultrasonic, pe care îl vei găsi foarte la îndemână pentru locuința ta.

Ce face, mai exact, umidificator cu ultrasunete U-Grow U555-H?

Ei bine, umidificator cu ultrasunete U-Grow U555-H reîmprospătează și menține nivelul adecvat de umidificare ce trebuie să existe într-o încăpere. Tot el ajută la prevenirea instalării unui aer uscat în locuință, deloc propice pentru organismul uman.

Prin faptul că respiri un aer umed și curat, îți vei proteja mucoasa nazală și căile respiratorii, unul dintre cele mai importante beneficii asupra sănătății pe care umidificator cu ultrasunete U-Grow U555-H îl aduce.

În plus, designul compact și inovator pe care umidificator cu ultrasunete U-Grow U555-H îl are, îl face sigur pentru utilizare și eficient în exercitarea atribuțiilor sale, prevenind riscul de ardere, totodată.

Specificații tehnice umidificator cu ultrasunete U-Grow U555-H:

Umidificator cu ultrasunete U-Grow U555-H are o tensiune care se încadrează între 230 V și 50 de Hz, iar puterea pe care o consumă se încadrează în 15 W. Rata de nebulizare cu care își îndeplinește sarcina este de 38 gr/. Dispozitivul umidificator cu ultrasunete U-Grow conține un rezervor în care intră circa 0,79 l apă.

Caracteristici principale umidificator cu ultrasunete U-Grow U555-H:

Dispozitivul eliberează abur rece în cameră, prevenind uscarea aerului. Are o dimensiune compactă, neocupând mult spațiu în cameră, și anume: 120 x 120 x 120 mm. Nu trebuie să-ți faci griji în privința greutății sale, căci măsoară doar 0,4 kg greutate netă și 0,5 kg greutate brută. Cantitatea de master box cu care este prevăzut este de 6 bucăți.

Ce trebuie să reții despre umidificator cu ultrasunete U-Grow este faptul că oferă o reîmprospătare a aerului prin intermediul ultrasunetelor, eliberând apă rece în locuință. Dispozitivul umidificator cu ultrasunete U-Grow este potrivit pentru camerele de dimensiuni medii, făcând față cu brio datorită capacității rezervorului său de 0,79 l. Culorile în care acest dispozitiv poate fi achiziționat sunt alb și turcoaz, iar producătorul său este compania U-Grow.

Pentru a-ți face o opinie mai bine întemeiată asupra meritului achiziționării acestui produs, te poți documenta și citi părerile clienților care l-au folosit deja.

Per total, vei observa că oamenii sunt foarte încântați de acest dispozitiv de umidificare a aerului prin intermediul ultrasunetelor. Dacă vrei să previi uscarea aerului din locuința ta, te poți baza oricând pe umidificator cu ultrasunete U-Grow U555-H.