Set Regis Stone MaxiSet

Set Regis Stone MaxiSet este un set de bucătărie constituit din 3 tigăi antiaderente, cu efect de piatră încinsă, ce reprezintă un ajutor esențial în pregătirea meselor zilnice.

Nu contează câtă experiență ai în bucătărie, dacă ești un maestru al mâncărurilor sau vrei doar să-ți asiguri existența zilnică, setul de tigăi Regis Stone MaxiSet te pot ajuta să obții cele mai delicioase și rapide mâncăruri în fiecare zi. Grija meselor principale ale zilei nu va mai fi un obstacol printre gândurile tale.

Eu am gasit setul aici cu vreo 100 de lei mai ieftin. Din cate vad si acum, este cam cel mai mic pret la care pare sa se vanda.

Daca il gaseste cineva pe undeva mai ieftin (cu conditia sa fie un magazin respectabil care vinde numai produse originale) va rog scrieti-mi intr-un comentariu, sa adaug magazinul respectiv in lista de optiuni pentru cei care doresc sa achizitioneze setul.

Ce este Set Regis Stone MaxiSet?

Set Regis Stone MaxiSet tigaiSet Regis Stone MaxiSet conține un set de 3 tigăi ce au un înveliș special, care nu va lăsa ca mâncarea ta să se ardă sau să se lipească, indiferent de preparatul pe care vrei să îl pregătești.

Mai mult decât atât, Set Regis Stone MaxiSet se va asigura că toate alimentele gătite în setul de 3 tigăi antiaderente, cu efect de piatră încinsă, nu își vor pierde din proprietățile sale nutritive. Din pacate nu am reusit sa gasesc vreun studiu stiintific care sa ateste acest lucru. Mi-ar fi placut sa inteleg in totalitate cum functioneaza.

Vezi daca setul Regis Stone MaxiSet este ORIGINAL

Trebuie sa acordati atentie acestui aspect, deoarece in general, aceste produse sunt contrafacute. Nu de putine ori mi-a fost dat sa vad in bazar produse carora li se facea reclama la TV. Uneori erau chiar si la jumatate de pret. Sigur cei din bazar aveau o relatie speciala cu producatorul si obtineau astfel preturile acestea 🙂

Specificații tehnice Set Regis Stone MaxiSet:

Tigăile din setul Regis Stone MaxiSet sunt rezistente și durabile, datorită grosimii de 4 mm care nu le permite să se zgârie prea ușor. După cum am menționat deja, toate tigăile au un înveliș special creat pentru a împiedica alimentele să se lipească de fundul tigăilor.

Toate cele 3 tigăi din setul Regis Stone MaxiSet au o bază realizată în întregime din oțel inoxidabil, ceea ce va asigura distribuirea eficientă, dar și uniformă, a căldurii. Datorită faptului că tigăile Regis Stone MaxiSet distribuie uniform căldura, mâncarea se va găti în condiții de siguranță, fără a se lipi sau a se arde.

Regis Stone MaxiSet.

De asemenea, Set Regis Stone MaxiSet este foarte ușor de curățat de îndată ce mâncarea este data.Set Regis Stone MaxiSet straturi

Tot aceste tigăi din setul Regis Stone MaxiSet au o carcasă făcută din aluminiu forjat, responsabilă cu distribuirea termică uniform, ceea ce asigură durabilitatea și rezistența în timp a tigăilor din Set Regis Stone MaxiSet.

Spre deosebire de alte tigăi, Set Regis Stone MaxiSet conține un capac pe nume AromaLid, care poate oferi mai multă savoare mâncărurilor gătite, prin faptul că se poate adăuga vin sau chiar și uleiuri aromate prin mânerul capacului său și sistemul de picurare.

Ambele vor elibera treptat aromele în preparate, pentru a spori gustul delicious al alimentelor și a le menține mult mai fragede.

Ce accesorii include Set Regis Stone MaxiSet:

Set Regis Stone MaxiSet

Set Regis Stone MaxiSet este compus din 3 tigăi și un capac termorezistent, așadar, cuprinde 4 accesorii în total. O tigaie are diametrul de 20 cm, alta are diametrul de 24 de cm, iar ultima are diametrul de 28 de cm, în timp ce capacul termorezistent are picurare de 28 cm.

Mod de utilizare Set Regis Stone MaxiSet:

Cele 3 tigăi din acest set pot fi utilizate pe suprafețe precum plite cu gaz, plite electrice, plite cu inducție, sau plite ceramice. Oricine dorește să gătească sănătos, fără ulei, poate face asta cu ajutorul acestui Set Regis Stone MaxiSet. Mâncărurile fără ulei și fără grăsimi îți vor asigura o alimentație corectă, adecvată și mult mai sănătoasă, atât ție, cât și familiei tale.

cumpara Regis Stone MaxiSet

Update:

Nu stiu daca este 100% reclama si marketing, insa vad ca si cei de la Chefi la cutite recomanda tigarile Regis Stone. Ce mi se pare insa foarte interesant, este specificatia ca tigaia trebuie folosita dupa indicatiile producatorului. Banuiesc ca este vorba despre acele mici „tips and tricks” pe are apropo va recomand sa-i cititi si voi.