Set Regis Stone Ideal

Gătitul este pentru unii o pasiune, pentru alții o necesitate. În ambele cazuri, este nevoie de instrumente de calitate pentru a realiza mâncăruri delicioase, în cel mai scurt timp. Așadar, fie că ești un bucătar profesionist sau doar cochetezi cu gătitul când ai timp, cu siguranță te-ai bucura să ai în casă setul de tigăi antiaderente Set Regis Stone Ideal.

Vezi părerile despre Regis Stone Ideal

Acesta este un set de tigăi antiaderente, cu efect de piatră încinsă, care te va ajuta să gătești la nivel de maestru, așa cum le stă bine marilor bucătari dar si celor amatori care vor sa para … priceputi in ale bucatariei.

Am citit in ultima perioada foarte multe chestii despre tigai, proprietatile acestora si n-am putut sa nu remarc si articolele si discutiile despre tigaile Tefal care din cate am observat, in ciuda faptului ca fac o treaba excelenta ca si tigai (eu de exemplu (inca) folosesc o tigaie de la Tefal) sunt destul de blamate si se spune ca ar fi nesanatoase. Inca nu am avut ocazia sa ma documentez mai bine sa pot trage o concluzie, insa ma gandesc serios sa trec pe Regis Stone Ideal.

Vezi cât costă un set Regis Stone Ideal

Cam aici gasesti cel mai mic pret posibil la Regis Stone Ideal si ai garantia produselor originale. Sa aveti grija la chestia asta, deoarece am vazut prin bazar tot felul de imitatii.

Ce este Set Regis Stone Ideal?

Set Regis Stone Ideal TigaiNu trebuie să fii un expert în gastronomie ca să poți găti bine, e un lucru clar. Ai nevoie doar de instrumente ajutătoare care să facă munca cea mai grea pentru tine.

Un astfel de instrument este Set Regis Stone Ideal, 2 tigăi cu efect de piatră încinsă care previne lipirea alimentelor și le ajută să își mențină proprietățile nutritive intacte.

Aceste tigăi au o grosime de 4 mm, ceea ce le face mult mai rezistente în fața zgârieturilor, dar le și sporește durabilitatea. O tigaie Regis Stone are diametrul de 28 de cm, în timp ce cealaltă are diametrul de 20 de cm.

Spune-mi mai multe despre Set Regis Stone Ideal:

Baza acestor două tigăi este făcută din oțel inoxidabil, care distribuie uniform și eficient căldura, pe întreaga suprafață a tigăilor, lucru care va ajuta la gătirea perfectă a tuturor tipurilor de mâncare, fără a o arde.

Set Regis Stone Ideal se curăță foarte ușor, fără să ai nimic de-a face cu frecarea și raderea mâncării lipite de pe fundul lor.

Carcasa Set Regis Stone Ideal este făcută din aluminiu forjat, care conduce eficient căldura și este un garant al rezistenței și al durabilității tigăilor din Set Regis Stone Ideal.

Cum pot folosi tigăile din Set Regis Stone Ideal?

Tigăile Regis Stone pot fi cu ușurință folosite pe plitele cu gaz, cele cu inducție, plitele electrice sau plitele ceramice. Set Regis Stone Ideal te ajută să gătești mult mai gustos și mai sănătos, eliminând excesul de grăsime și de ulei din mâncărurile tale.

Daca te intereseaza setul Regis Stone Ideal insa nu te-ai decis inca asupra achizitiei, ar fi bine as arunci o privire si peste setul Regis Stone MaxiSet. Nu voi scrie mai multe detalii aici deoarece am scris deja un articol complet unde am prezentat toate detaliile pe care le-am considerat utile la momentul respectiv.

Set Regis Stone Ideal Antiaderent

Detalii tehnice despre setul Regis Stone Ideal:

Utilizând aceste tigăi în bucătăria ta, vei avea parte de multiple beneficii și avantaje pe care celelalte tigăi obișnuite nu ți le pot oferi. Pe câteva dintre acestea le vom enumera mai jos:

 • Învelișul antiaderent pe bază de piatră încinsă previne lipirea mâncării în tigăi
 • Învelișul de 4 mm grosime face ca Set Regis Stone Ideal să fie mai rezistent la zgârieturi
 • Aceste tigăi sunt prevăzute cu o carcasă din aluminiu forjat
 • Acest set de tigăi Regis Stone induc căldura la nivel superior
 • Dețin o bază realizată din oțel inoxidabil
 • Aceste tigăi pot distribui uniform căldura
 • Sunt foarte ușor de curățat, deoarece mâncarea nu se lipește de ele
 • Nu trebuie să gătești mâncarea în ulei sau cu alte grăsimi suplimentare
 • Finisajul tigăilor Regis Stone este rustic
 • Aceste tigăi au un mâner care este bine fixat, ceea ce înseamnă că nu se răsucește
 • Se pot golosi pe plite cu gaz, plite cu inducție, plite electrice și plite din ceramică

Pareri: este setul de tigai Regis Stone Ideal chiar atat de bun?

Stim cu totii ca reclama este sufletul comertului, iar cei care vand produse precum Regis Stone Ideal, Lives, Prostect sau alte chestii, se folosesc de orice le este la indemana pentru a scoate in evidenta punctele tari ale produselor. Bineinteles, despre punctele slabe nu se discuta nicaieri ca, deh, trebuie sa dea impresia ca produsul este perfect pentru a-l vinde cat mai mult, nu este asa?

Acestea fiind spuse, daca ati folosit setul de tigai Regis Stone Ideal, asteptam cateva pareri.