Salat Chef Smart

Un stil de viață sănătos se traduce, în general, printr-o alimentație adecvată, constituită în mare parte din consumul de fructe și legume. Dacă salatele sunt unul din felurile tale favorite de mâncare, atunci probabil ești în căutarea unor soluții mai comode și ingenioase de a le prepara în cel mai scurt timp. Salat Chef Smart îți vine în ajutor!

Prin urmare, îți recomandăm să încerci un nou sistem foarte ingenios de preparare a salatelor, fie ele de fructe sau de legume, ori a preparatelor de mâncare ce au în componența lor fructe și legume. Se numește Salat Chef Smart și te poți gândi la el ca la un robot de bucătărie a cărei specialitate este să-ți facă cele mai sănătoase și delicioase salate.

Ce este Salat Chef Smart?

Salat Chef Smart SetSalat Chef Smart este un instrument de foarte mare ajutor în bucătărie, prevăzut cu un bol mare ce poate fi utilizat pe post de castron, accesorii pentru tăiat care permit mărunțirea, tocarea sau felierea ingredientelor pentru salată, și funcții care te poate ajuta să servești cea mai rapidă și mai sănătoasă masă.

Principalele caracteristici Salat Chef Smart:

Dacă te interesează să afli mai multe despre componența dispozitivului Salat Chef Smart, ți-am pregătit o listă a celor mai importante accesorii ale sale:

  • Un capac de tăiere
  • Un bol cu volumul de 1,9 litri
  • Un accesoriu de tăiat fructe și legume, cu lame de dimensiuni 48 mm x 42 mm, inclusiv husa de protecție pe care o deține
  • Un accesoriu destinat tăiatului de fructe și legume, cu lame de dimensiuni de 12 mm x 12 mm, fiind inclusă și husa sa de protecție
  • Un capac pentru un picnic
  • Un pachet pentru răcire, plus un recipient cu același scop
  • Două recipiente pentru dressing-ul salatelor
  • Un singur tacâm, constituit din lingură și furculiță cu capac
  • Un accesoriu de feliat ce este prevăzut cu protecție pentru lama
  • Un accesoriu atașat dispozitivului de feliere

Ce poate face, mai exact, sistemul Salat Chef Smart?Salat Chef Smart Preparare Salata

Cu Salat Chef Smart, economisești mai mult timp atunci când ești nevoită să-ți prepare propria salată. Acesta îți permite să tai, să feliezi, să mărunțești, să depozitezi și să servești cea mai delicioasă salată într-un singur set, prevăzut cu toate funcțiile necesare unei mese ușoare și pe placul tău.

Poți servi cea mai delicioasă salată de fructe sau salată de legume direct din bolul utilizat de Salat Chef Smart pentru a toca, mărunți și felia ingredientele necesare unei salate nemaipomenite.

Cum poți face rost de sistemul Salat Chef Smart?

Poți comanda online produsul de pe aloship.tv, de exemplu, iar livrarea acestuia se va realiza prin fan curier, în termen de 2 zile lucrătoare de la momentul în care ai plasat comanda.

Dacă plasezi o comandă după ora 19.30, aceasta va fi procesată în ziua următoare. Există și taxe de livrare sau timbre, însă acestea îți vor fi transmise de către un operator telefonic.

Așadar, dacă ai de gând să-ți diminuezi timpul petrecut în bucătărie, dar vrei și să ai parte de mese cât mai sănătoase, în cel mai scurt timp, alege Salat Chef Smart, căci poate fi exact dispozitivul de care ai nevoie pentru a face față cu brio pregătirii salatelor!