Renarthro – un supliment pentru oase

Renarthro este un supliment alimentar destinat pentru întărirea oaselor și menținerea unui sistem muscular sănătos, vital pentru o viață lipsită de griji. Buna funcționare a sistemului osos este necesară pentru a duce o viață normală, însă din păcate, din ce în ce mai multe persoane care înaintează în vârstă și nu numai, încep să sufere de osteoporoză sau alte boli la oase care îi împiedică să ducă un trai decent.

Dacă ai dificultăți în a sta în picioare, a sta jos sau te regăsești în imposibilitatea de a merge corect, consultă urgent un medic de familie sau un medic specialist și întreabă-l dacă poți adăuga Renarthro la tratamentul prescris de el. Ma rog, de putut poti fara nici o problema din moment ce acest supliment se vinde fara presctiptie medicala, insa ideea este sa afli daca sunt sanse ca el sa fie si eficient pentru problema ta.

Ce este Renarthro?

Renarthro este un supliment alimentar destinat întăririi musculaturii osoase a corpului, care tratează oasele slabe ce pot conduce la instalarea unor fracturi dureroase, fie la nivelul picioarelor, mâinilor, încheieturilor, a șoldurilor sau a coloanei vertebrale.

Ce poate face Renarthro pentru sănătatea oaselor tale?

Formula naturală conținută în suplimentul alimentar pentru protejarea și întărirea oaselor Renarthro poate reduce semnificativ durerea și inflamația prezentă la nivelul oaselor, îmbunătățind mobilitatea persoanelor și flexibilitatea articulațiilor acestora. Efectul Renarthro se poate resimți în decurs de câteva zile de la utilizare, când o stare de ameliorare a durerilor osoase se va instala în organism. Renarthro protejează articulațiile și înlătură definitiv durerile reumatice.

Renarthro

Ingrediente Renarthro

Formula unică din compoziția suplimentului alimentar Renarthro conține extract de tămâie, extract de smirnă și proteine din lapte. Tămâia conține un acid ce poartă denumirea de boswelic, și care conține proprietăți anti-inflamatorii și efecte analgezice rapide și puternice. Extractul de smirnă prezintă ingrediente active capabile să elimine acțiunea dăunătoare a enzimelor colagenază și hialuronidază, care deteriorează cartilajul oaselor. O capsulă de Renarthro conține:

  • 140 mg de extract de tămâie
  • 140 mg de extract de arbore de mir (smirnă)
  • 70 de mg de Osteola.

Ce poate trata suplimentul alimentar Renarthro

Conform celor spuse pe siteul oficial, Renarthro poate trata afecțiuni precum osteoporoza, gonartroza, guta, reumatismul și lupusul.

Totusi, din punctul meu de vedere, lucruri precum „tratarea osteoporozei” sau „tratare reumatismului” sunt lucruri mari si destul de greu de atis sa spun asa. Inainte de a incerca orice fel de tratament, sfatul meu personal este sa mergeti la un medic si sa discutati despre tratamentul respectiv sa vedeti daca este intradevar eficient.

Astfel, veti evita sa cheltuiti bani aiurea pe chestii care nu va pot ajuta sau chiar mai rau sa va agravati situatia.

Cum se administrează Renarthro

Renarthro GelSe ia o capsulă în fiecare zi, înainte de masă. Suplimentul alimentar Renarthro se regăsește în cutii de câte 10 pastile, 30 de pastile sau 60 de pastile în blister. Trebuie să se păstreze la loc întunecos, la temperatura de 25 grade Celsius. Suplimentul alimentar Renarthro este valabil 24 de luni și nu trebuie utilizat după data fabricației sale.

Cititi cu atentie prospectul si respectati recomandarile de acolo sau sfatul medicului daca el v-a recomandat Renarthro.

Info: din cate am vazut, exista si versiunea sbu forma de gel.

Contraindicații și efecte secundare

Deși producătorul nu oferă informații cu privire la efectele secundare ale acestui produs, e important de menționat că acest supliment alimentar nu trebuie consumat de persoanele ce au hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele sale, și nici de către copii sau de femeile însărcinate.

Când apar primele rezultate cu tratamentul Renarthro?

După 3 zile de la administrarea acestor capsule, vei începe să resimți stări de ameliorare. După numai 10 zile, inflamația se va reduce considerabil, iar durerile articulare vor fi mai puțin pronunțate. Pentru atingerea rezultatelor dorite, este nevoie de câteva luni de tratament regulat cu suplimentul alimentar Renarthro. Cu toate acestea, nu uita să te adresezi medicului de familie în vederea obținerii unei aprobări de consum a acestui supliment din partea sa. De asemenea, sprijină efectele benefice ale Renarthro prin menținerea unei diete echilibrate și a unui stil de viață sănătos, bazat pe mișcare și sport.