Real Quit – secretul împotriva fumatului

Real Quit este o soluție naturală care poate ajuta pe oricine să scape de dependența de tutun și de fumat. Folosind această metodă de a renunța la fumat, nu va mai trebui să-ți faci griji pentru etapa de îngrășare post-țigări, de accesele de nervozitate sau de dorința nebună de a fuma o țigară.

Vezi efectele secundare ale Real Quit

Real Quit este cea mai simplă și mai confortabilă metodă de a renunța la fumat, fiind accesibilă oricui este interesat.

Ce este Real Quit?

Real Quit Tratament Antifumat Deși numele este sugestiv într-un fel, el nu transmite nimic cu privire la ceea ce este produsul de fapt.

Citeste mai multe comentarii despre Real Quit

Așadar, a venit vremea să afli că Real Quit sunt de fapt 2 magneți bioactivi care se fixează într-o anumită zonă a urechii, capabili să controleze și să anihileze pofta de fumat. Astfel, dependența de tutun este descurajată, uneori chiar și învinsă.

Biomagneții Real Quit sunt placați complet cu aur de 24 de carate, capabil să acționeze precum un conductor manual, în stare să te protejeze și de reacțiile alergice ale pielii.

Acești magneți produc de fapt eliberarea de endorfine în organism, ceea ce te va face să te simți mai calm și mai relaxat, fără absolut nici un efort sau vreo intenție. Biomagneții Real Quit folosesc o metodă de a trata problema fumatului numită terapia auriculară.

Ce este terapia auriculară?

Aceasta s-a dezvoltat în anii 1950, fiind vorba despre o metodă cercetată științifici și aprobată pentru utilizare la scară largă. Totul se explică prin faptul că urechea internă este legată, din punct de vedere neurologic, cu mare parte din corpul nostru.

Prin fixarea acestor biomagneți Real Quit pe urechi, aceștia vor reduce durerea, vor calma nervii și într-un final, va reduce pofta de mâncare. Chiar dacă este o metodă ce pare învechită, utilitatea ei se face resimțită și astăzi, și cu siguranță merită aprecierea noastră.

Cum se folosește Real Quit?

Se ia magneții pe vârful degetelor, și se poziționează astfel: cel mai mare, în spatele urechii, iar cel mai mic în partea din față a acestora. Acești biomagneți trebuie purtați în jur de 3 ore, însă niciodată nu trebuie să depășești 4 ore pe zi purtând acești biomagneți. Utilizare Real Quit

Magneții trebuie folosiți de circa 6-7 zile, iar în ziua a 7-a, vei fi capabil să te lași de fumat, dacă nu ai renunțat deja. Dar ce e mai important este că tratamentul cu Real Quit trebuie să continue, indiferent dacă simți că te-ai lăsat de fumat, pentru cel puțin încă 20-25 de zile.

Important de reținut cu privire la Real Quit:

Niciodată nu trebuie să iei decizia de a introduce un nou supliment alimentar în peisajul vieții tale contemporane fără ca măcar a consulta opinia unui medic specialist.

Site-ul producătorului nu spune nimic despre efectele adverse ce ar putea fi provocate de terapia auriculară, este important să lași un medic să determine dacă acești biomagneți ți se potrivesc sau te pot ajuta în vindecarea problemei tale.

Dependența de tutun este o problemă serioasă în rândul multor persoane, de toate vârstele, însă avantajul RealQuit este faptul că biomagneții se potrivesc oricui, indiferent de vârstă și naționalitate.