Mr. Magic 8in1

Electrocasnicele au devenit o necesitate fără de care nu ne mai putem imagina confortul vieții moderne din ziua de azi. De la prăjitoare de pâine, cuptoare cu microunde, și până la storcătoare sau blendere pentru fructe și legume, dispozitivele electrocasnice nu mai sunt demult un moft, un lux, sau un capriciu, ci o metodă mai rapidă de a pregăti diverse feluri de mâncare, sucuri și alte alimente. Dacă de curând v-ați dat seama de importanța unui blender în gospodăria voastră, vă recomandăm să încercați și să utilizați cu încredere blenderul Mr. Magic 8in1.

Ce este Mr. Magic 8in1?

Mr. Magic 8in1 Blender Mr. Magic este un blender destinat pentru mixarea și mărunțirea alimentelor, fie ele fructe sau legume. Acesta este un electrocasnic perfect pentru bucătăriile mici sau mari, având un design elegant și funcții care vin în întâmpinarea tuturor necesităților din viața de zi cu zi, legate de alimentație.

Mr. Magic 8in1 este un înlocuitor perfect pentru mixere sau alte dispozitive pentru mărunțit sau tocat alimente, căci blenderul se poate ocupa de toate aceste sarcini într-un timp mai scurt și în plus, ocupă mult mai puțin spațiu în bucătărie.

La ce pot folosi Mr. Magic 8in1?

Blenderul Mr. Magic poate fi folosit pentru a prepara diverse băuturi din fructe, legume sau chiar a realiza supe delicioase ori sosurile mult îndrăgite. Prospețimea și calitatea nutritivă a alimentelor se va menține intactă, iar delicatesele preferate pot fi realizate în mai puțin de 1 minut.

Mai mult decât atât, blenderul Mr. Magic poate mixa și crea piureuri, poate bate frișca sau chiar albușurile de ouă. În plus, datorită funcției sale Turbo și a sistemului de lame de tocare și mărunțire, Mr. Magic 8in1 poate mărunți gheața și măcina chiar și boabele de cafea.

Cum se utilizează Mr. Magic 8in1?

Se fixează recipientul în suportul special și se rotește până când nu se mai clatină. Se adaugă alimentele dorite, iar apoi, blenderul Mr. Magic 8in1 se va ocupa de procesul de preparare a băuturilor sau a mâncărurilor preferate. Alimentele se vor procesa rapid și cât se poate de silențios.

Întreținere blender Mr. Magic 8in1:Mr. Magic 8in1 set

Întrucât blenderul este compus din multiple piese detașabile, ele se pot asambla sau dezasambla cu ușurință, astfel încât să poți curăța în întregime blenderul.

Conținut Mr. Magic 8in1:

Blenderul conține o unitate mecanică cu un motor de 400 Wati și un set de lame cu un recipient de 500 ml.

Funcții Mr. Magic 8in1:

Blenderul Mr. Magic amestecă, mărunțește, macină, toacă și mixează alimente, transformându-le în băuturi delicioase, piureuri savuroase, frișcă sau cremă de albuș de ouă. Astfel, blenderul Mr. Magic 8in1 se ocupă de toate procedurile pentru care ai fi avut nevoie de câte un electrocasnic diferit, ceea ce îți va salva mult spațiu din bucătăria ta.

Blenderul Mr. Magic 8in1 te va ajuta să prepari mâncărurile preferate utilizând doar ingredientele tale favorite, fără necesitatea de a adăuga alți conservați sau substanțe chimice inutile.

Poți intra în posesia blenderului pentru mixat și mărunțit alimente comandându-l online de pe site-ul Aloshop.