Life Juicer

Îți plac sucurile naturale, dar nu cele cumpărate, ci cele pe care le prepari la tine acasă? Atunci sigur ai nevoie de un storcător de fructe adecvat, care să îți ofere ocazia de a savura cele mai delicioase sucuri și băuturi naturale, realizate din fructele tale preferate.

Storcătorul de fructe Life Juicer este un nou dispozitiv electrocasnic apărut pe piață, care ar putea fi răspunsul potrivit la această dorință a ta.

Ce este Life Juicer?

Life Juicer Vedere Frontala Life Juicer este un storcător de fructe care folosește o tehnică de presare a fructelor numită „la rece”, capabilă să extragă mai mult suc decât un storcător de fructe obișnuit, mai exact, cu până la 35% mai mult suc din pulpa fructelor.

Totodată, storcătorul de fructe Life Juicer poate reține și mai multe vitamine din fructele tale preferate, într-un procent uimitor de 60%, față de celelalte storcătoare de fructe normale.

De ce este Life Juicer mai bun decât storcătoarele de fructe standard?

Storcătoarele de fructe clasice nu fac decât să toace sau să mărunțească frunctele, respectiv legumele, pe care vrei să le consumi sub forma unor băuturi naturale, utilizând un randament scăzut al calității și nefiind capabile să rețină substanțele nutritive din pulpa fructelor și legumelor.

În schimb, Life Juicer este echipat cu o metodă de masticare și presare a legumelor și fructelor, care se aseamănă cu cea utilizată de marii producători de vinuri, astfel încât electrocasnicul să rețină cât mai multe vitamine și substanțe nutritive din pulpa fructelor și legumelor.

Sucurile naturale mai bogate în nutrienți sunt mult mai benefice pentru sănătate, și le poți obține foarte ușor cu ajutorul storcătorului de fructe Life Juicer.

Life Juicer se distinge printr-o tehnică de „stoarcere lentă” treptată, care în plus, consumă mult mai puțină energie – în jur de 150 W. Tehnica de stoarcere lentă cu care este incorporat storcătorul de fructe Life Juicer este mult mai eficientă datorită faptului că previne oxidarea alimentelor și separă resturile, conferind o textură mai fină preparatelor finale. Toate acestea nu pot fi obținute cu celelalte storcătoare de fructe standard.

Ce piese conține storcătorul de fructe Life Juicer?Life Juicer Piese

Setul storcătorului de fructe Life Juicer conține următoarele piese: un storcător de fructe, un recipient pentru suc, un recipient pentru resturile alimentelor, un filtru, un suport pentru acest filtru, o perie pentru curățare, un manual pentru instrucțiuni de utilizare și o carte de rețete pe care le puteți încerca cu Life Juicer.

Funcții storcător de fructe Life Juicer:

Life Juicer este prevăzut cu o serie de funcții utile și necesare, cum ar fi:

  • Separarea resturilor de alimente pentru obținerea unor sucuri mai fine și mai savuroase
  • Stoarcerea completă a alimentelor
  • Consum redus al energiei electrice
  • Motor silențios, cu 150 W
  • Design atrăgător, care nu se blochează în timpul folosirii
  • Reținerea vitaminelor din fructe și legume cu până la 60% mai mult
  • Extragerea cu până la 35% mai mult suc din fructele și legumele preferate
  • Curățare ușoară a dispozitivului, datorită pieselor ușor de detașat