Espressorul automat Krups EA 8010 – ideal pentru birouri

Krups EA 8010 este un espressor automat, cu un rezervor pentru apa generos si poate prepara diverse bauturi calde intr-un timp scurt. Un manager bun stie foarte bine cat de importanta este cafeaua pentru angajatii sai, acestia gasind dificila concentrarea fara aceasta licoare cu efect aproape magic.

Espressorul Krups EA 8010 are acum o reducere de 30%

Reducerea era valabila la data postarii articolului. Te rugam sa verifici pretul.

Ca sa nu mai vorbim de faptul ca, daca este preparata corespunzator, cafeaua se poate dovedi extrem de benefica pentru organism.

Insa, pentru a obtine o cafea aromata este nevoie de un dispozitiv bun, asa cum este espressorul automat Krups EA 8010, produsul asupra caruia ne vom concentra si noi atentia azi. Daca nu ne credeti, iata de ce locul acestui aparat este in birourile moderne si cochete.

Espressorul automat Krups EA 8010

Mai intai de toate, acest model este unul rapid. El are un sistem de incalzire de tipul Thermobloc din inox. Acesta duce la obtinerea unei cafele proaspte, chiar de la prima ceasca preparata.

Vezi ce zic clientii despre Krups EA 8010

Krups EA 8010 Espressor AutomatApoi, Krups EA 8010 este un model pe gustul tuturor, oferind angajatilor dumneavoastra posibilitatea de a alege taria cafelei, in functie de preferinte. Acelasi lucru este valabil si atunci cand vine vorba de apa si temperatura.

Dat fiind faptul ca unele persoane sunt de parere ca adevarata cafea este doar cea obtinuta prin macinarea boabelor aromate, acest model este dotat cu o rasnita de cafea cu forma conica.

Aceasta este confectionata din metal, iar rolul sau este de a duce la obtinerea unei cafele perfecte. La fel cum pot fi setatea apa, cantitatea de cafea si temperatura de preparare, asa si procesul de macinare poate fi reglat dupa preferinte. Se poate alege dintr-o cafea macinata fin sau una macinata mai mare.

Specificatii generale Krups EA 8010

Filtrul de apa al acestui dispozitiv asigura apa proaspata pentru orice bautura obtinuta. Aceasta este setata la un pH neutru, pentru a nu afecta gustul sau efectele benefice ale cafelei.

Si pentru ca vorbeam anterior de setarea temperaturii, trebuie sa va spunem ca trebuie sa fiti foarte atenti cand faceti acest lucru.

Putere 1450 W
Tip aparat Automat
Tip bautura Espresso, Cafea, Espresso intenso
Capacitate rezervor apa 1.7 l
Capacitate cesti 1
Capacitate compartiment cafea 260 g
Presiune 15 bar
Alimentare Cafea boabe

Pentru a obtine o ceasca de cafea absolut perfecta, extrangand aroma din boabele proaspat macinate, temperatura nu trebuie sa fie nici prea mare, nici prea mica. Insa pentru a va da seama cum va place de fapt, cel mai bine ar fi sa va jucati putin cu nivelurile de reglare.

Un alt espressor de la Krups, apreciat de cei care l-au cumparat este modelul EA8105 al carui review il puteti citi aici http://cafestar.ro/espressoare/espressorul-krups-ea8105-review/.

In ceea ce priveste puterea acestui dispozitiv, aceasta este de 1450 W. Totodata, nu am mentionat cea mai buna. Pentru ca sunt foarte multe persoane carora nu le place cafeaua, espressorul automat Krups EA 8010 permite obtinerea unui cappuccino absolut delicios. Capacitatea rezervorului de apa este de 1,8 .

Concluzii Krups EA 8010

Capacitatea de preparare este de doua cesti, ceea ce face modelul sa fie cu atat mai rapid si mai potrivit pentru un birou. Capacitatea compartimentului de cafea este de 275 gr.

Presiunea Krups EA 8010 este de 15 bari. Alimentarea se realizeaza, asa cum am precizat, pe baza de cafea boabe. Folosirea produsului nu va da dureri de cap utilizatorilor, acesta avand un display pe baza de LED.

Atunci cand veti cauta produsul in magazine, veti spune poate ca pretul este usor mai piperat. Insa, acest lucru nu este neaparat adevarat. Pretul este unul bine stabilit, in raport cu dotarile, mai ales espressorul este ideal pentru birouri.