Irigator bucal Dr. Mayer WT5000

Igiena orală este un ritual important al dimineții, peste care nimeni nu trebuie să sară, nici din grabă, nici intenționat, mai ales că acum avem la dispoziție tot felul de instrumente care ne pot ajuta să ne păstrăm intactă sănătatea dinților. Un astfel de exemplu este irigatorul buccal Dr. Mayer Wt5000, un dispozitiv care a fost creat cu scopul de a elimina bateriile de pe și dintre dinți, placa bacteriană și alte probleme gingivale la fel de importante.

Ce face irigatorul bucal Dr. Mayer WT5000 de fapt?

Irigator bucal Dr. Mayer WT5000 Irigator bucal Dr. Mayer WT5000 oferă un duș bucal complet, care poate ajunge în toate locurile inaccesibile dintre dinți, acolo unde periuța sau ața dentară nu poate curăța în profunzime. Dușul bucal oferit de acest instrument poate pătrunde și în profunzimea buzunarelor gingivale, reușind să îndepărteze resturile de alimente și tartrul care contribuie la formarea cariilor, a respirației urât mirositoare și chiar duc la îmbolnăvirea gingiilor. Produsul este destinat în special adulților, așadar, nu vă gândiți să-l folosiți pentru igiena orală a copiilor.

Beneficii oferite de irigator bucal Dr. Mayer WT5000

  • Curățarea și eliminarea bacteriilor gingivale sau dintre dinți, mult mai rapid și mai eficient decât orice alt dispozitiv de curățare gingivală.
  • Masează delicat gingiile, stimulându-le totodată, cu scopul de a îmbunătăți circulația sângelui, astfel încât gingiile să fie menținute puternice și sănătoase.

Informații tehnice irigator bucal Dr. Mayer WT5000

Culoarea dispozitivului irigator bucal Dr. Mayer WT5000 este albă, și oferă un număr de 8 capete cu ajutorul căruia vă puteți menține igiena orală în stare adecvată. Are un design ergonomic, ceea ce înseamnă că duza sa poate face rotații complete, până la 360 de grade, ceea ce vă va permite să controlați în profunzime jetul de apă, astfel încât să-l direcționați către toate zonele, inclusiv cele mai puțin accesibile.

Rezervorul de apă pe care irigator bucal Dr. Mayer WT5000 îl include are o capacitate mare, de circa 1600 ml. Se poate avea control asupra presiunii fluxului de apă datorită sistemului de control incorporat în irigator bucal Dr. Mayer WT5000 și dotat cu 4 setări în mâner. Aceste setări permit ca presiunea apei să evolueze de la 0 la 90 psi, având un număr de 1700 de impulsuri pe minut.

Irigatorul bucal Dr. Mayer WT5000 trebuie conectat la priză, așadar, trebuie să vă asigurați că aveți o priză la îndemână atunci când doriți să-l folosiți. Dimensiunile pe care irigator bucal Dr. Mayer WT5000 le are sunt de 200 mm lungime, 233 mm înălțime și 140 lățime, ceea ce îl poate face să se încadreze în categoria obiectelor de decor, cu multă ușurință.

Dus Bucal Irigator bucal Dr. Mayer WT5000

De ce este mai bun irigator bucal Dr. Mayer WT5000 față de o periuță de dinți sau ața dentară?

Irigator bucal Dr. Mayer WT5000 este mult mai bun față de toate celelalte instrumente diferite de igienă orală deoarece este un dispozitiv electric, a cărui forță și capacitate o depășește pe cea a mâinilor noastre. În plus, jetul de apă eliberat de irigator bucal Dr. Mayer WT5000 ajunge în toate zonele inaccesibile din gură, în special acolo unde periuța de dinți sau ața dentară nu poate pătrunde, lucru care îi oferă un avantaj concurențial deosebit de important. Așadar, nu uitați că irigator bucal Dr. Mayer WT5000 este instrumentul care vă poate asigura o igienă orală deplină și complete.