Îndepărtarea Toxinelor sau DETOXIFIEREA

Organismul găzduiește mii de chimicale, substanțe și țesuturi diferite. În ciuda progreselor incredibile în domeniul înțelegerii corpului și a funcțiilor sale, multe lucruri încă rămân un mister. Compoziția a mii de substanțe din țesutul adipos și din mușchi rămân contestate în rândul comunității științifice.

Ca rezultat, unele autorități științifice consideră eliminarea unora dintre aceste substanțe ca fiind cheia către descoperirea unor remedii pentru boli majore precum cancerul și Alzheimer. Cu toate acestea, juriul încă este nedumerit atât în privința efectelor detoxifierii asupra organismului, cât și cu privire la impactul său asupra prezenței substanțelor toxice și periculoase.

Este important ca utilizatorii să examineze, cu scepticism și optimism călăuzit, pretențiile marilor puteri din lumea detoxifierii. Înainte de a lua orice decizie majoră, potențialii consumatori trebuie să evalueze argumentele pro și contra oricărei substanțe. Ca rezultat, am alcătuit următoarea secțiune ca punct de referință pentru acest beneficiu important legat de detoxifiere și curățare a organismului.

Mai multe despre beneficiile detoxifierii:

În această secțiune vom sublinia câteva dintre principalele argumente pro și contra detoxifierii pentru îndepărtarea toxinelor. Mai mult, vom încerca să clasificăm unele dintre tipurile principale de toxine revendicate de liderii de piață și de baronii industriei detoxifierii.

În primul rând, cititorii trebuie să cunoască inamicul: toxinele corporale. Deoarece înțelegerea compoziției exacte și a scopului fiecărei substanțe din organism este un lucru imposibil, descoperirile recente susțin că miile de substanțe neidentificate provenite din organism pot fi cauze posibile ale unor afecțiuni grave și probleme de zi cu zi. De fapt, o sursă identifică peste “400 substanțe chimice din țesutul uman”.

Atribuind termenul negativ de “toxină” multora dintre aceste substanțe chimice uneori neidentificate, cercetătorii afirmă că natura necunoscută a multora dintre lucrurile care formeaza corpul uman s-ar putea dovedi a lucrul care ne trage înapoi.

detoxifiere prin alimentatie celulitaox

Dezavantajele progreselor și teoriilor medicale care caracterizează perfect speranța industriei detoxifierii, constau în faptul că majoritatea planurilor de detoxifiere se axează pe speculații, diete și rutine de exerciții. Ulterior, ele oferă adesea foarte puțin în fața sprijinului științific legitim și a efectelor evidente asupra consumatorului.

Luați ca exemplu sfaturile oferite de anumite site-uri, cum ar fi cel al dietei cu suc de lămâie. În timp ce acest site prezintă o „metodă radicală” de „3 până la 7 zile” de post, legitimitatea postului pentru îndepartarea substanțelor cheie din organism încă rămâne în mare parte nesubstanțiată din punctul de vedere al multora din comunitatea științifică a lumii. Ba mai mult de atat, au aparut si suplimente pentru detoxifiere precum siropul Eco Slim sau Detoxic, care ar fi pentru viermi.

Mai mult, afirmațiile făcute în numele detoxifierii pentru îndepărtarea toxinelor din organism presupun, în mod greșit, că substanțele chimice din organism sunt în întregime nocive. Chiar și unii profesioniști în sănătate advertizează consumatorii cu privire la pierderea rapidă în greutate sau eliminarea substanțelor din corp, afirmând ca organismul poate avea de suferit fără o alimentație adecvată.

Chimicalele din organism

Miile de substanțe și chimicale din organism sunt adesea o sursă de anxietate atât pentru omul de rând, cât și pentru cercetatorul medical. Prin urmare, ideea de a utiliza detoxifierea pentru a scăpa corpul de substanțe potențial nocive a fost ponderată de către mințile multor cercetători ai suplimentelor și sănătății alternative. Cu toate acestea, consumatorii care plonjează în piața detoxifierii trebuie să fie atenți la afirmațiile extreme ale producătorilor.

Detoxifierea în cazul oamenilor continuă să fie unul dintre cele mai diverse domenii ale medicinei alternative. Consumatorii trebuie să observe că deși inovațiile recente în cadrul îndustriei au impins piața în cauza importantă a reabilitării și terapiei pentru droguri, unele dintre efectele ireversibile ale tratamentelor pot fi periculoase. Cititorii trebuie să înțeleagă că procesul complex al detoxifierii medicale și al celei legate de droguri prezintă anumite riscuri, cât și unele beneficii extreme, pentru consumatorul de rând.