Heinner Charm HEM 200BL – un espressor ieftin

Pe piata exista espressoare foarte scumpe, premium, dar acceptabile, ieftine si foarte ieftine. In functie de ceea ce iti doresti de la cafeaua ta, poti alege oricare dintre aceste variante iar noi iti propunem espressorul Heinner Charm HEM 200BL.

Vezi aici cat costa Heinner Charm HEM 200BL

Conteaza si ce ai in buzunare, asa ca de multe ori va trebui sa te orientezi catre modelele din capatul listei. Totusi, nu e totul pierdut, intrucat si aici poti gasi aparate bune de la niste firme rezonabile.

Heinner Charm HEM 200BL este un espressor micut, dar cu mult farmec si personalitate. Iar ceea ce nu poate sa aduca din punct de vedere al dotarilor tehnologice, reuseste sa recupereze cand vine vorba despre pret si despre utilitatea generala.

Despre Heinner Charm HEM 200BL

Firma Heinner este una generalista, oferind cam orice ai nevoie prin casa. Totusi, un lucru ramane constant in cazul lor, preturile destul de mici. Acest espressor este foarte ieftin si in unele momente se cunoaste.

Oferte pentru espressoarele Heinner

Heinner Charm HEM 200BL EspressorNu are o putere atat de mare (800 W este cam la jumatate comparativ cu un espressor premium), nici nu creaza o presiune extrema (espressorul e manual, dar chiar si asa, ajunge doar la o presiune de 5 bari, relativ putin in comparatie cu altele, care au 15 bari).

Cu toate acestea, daca reusesti sa inveti ce cantitate de cafea trebuie sa pui in aparat, calitatea acesteia va fi una mai mult decat acceptabila.

Specificatii generale Heinner Charm HEM 200BL

In conditiile in care pretul sau este mic, acest lucru e ok. Aparatul este unul care are nevoie de cafea gata macinata, deci orice posibilitate este acceptata din acest punct de vedere.

Acesta ar avea si un fel de dispozitiv de spuma pe baza de abur, dar care nu ofera chiar intotdeauna ceea ce promite. In rest, aparatul e foarte usor de folosit, cu un singur buton mecanic pentru pornit si pentru inchis.

Putere 800 W
Tip aparat Espressor automat
Tip bautura Espresso, Cappuccino
Capacitate rezervor apa 0.25 l
Presiune 5 bar
Alimentare La priza

Interesant este si modul in care acesta arata. Trebuie sa recunosc ca mereu mi-au placut aceste modele mai simple in detrimentul celor premium si puternic tehnologizate, care arata precum niste cutii.

Are un design atractiv, este colorat intens (in culori vii, care variaza de la albastru la rosu sau verde), are un indicator pentru temperatura apei cu aspect vintage, deci in general atrage atentia.

Un lucru care i-ar putea incanta pe unii si dezamagi pe altii este acela ca aparatul nu foloseste o ceasca obisnuita. Acesta are inclus un fel de cana termorezistenta si in ea ajunge cafeaua. Din acest punct de vedere seamana mai mult cu o cafetiera, ceea ce explica oarecum si pretul.

Concluzii Heinner Charm HEM 200BL

Chiar daca nu este perfect, Heinner Charm HEM 200BL are personalitate si trebuie sa fie apreciat pentru ceea ce este.

Adica un espressor ieftin care face o cafea acceptabila si care te scapa de chinui de a sta in fiecare dimineata minute bune asteptand ca ea sa fiarba. In plus, arata foarte bine si datorita dimensiunilor reduse isi gaseste usor locul in fiecare bucatarie.

Pro Heinner Charm HEM 200BL
  • Pretul este imbatabil
  • Design interesant
  • Gustul cafelei e mai mult decat decent
  • Forma foarte compacta

Contra Heinner Charm HEM 200BL

  • Are o cana incorporata si nu te lasa sa utilizezi cesti
  • Putere redusa