Gymbit Dynamic S1, bicicleta de exercitii utila

Bicicletele pentru exercitii sunt extrem de populare in ziua de astazi si de aceea firmele de specialitate incearca sa lanseze pe piata modele cat mai diverse in speranta ca vor atrace atentia celor interesati. Una dintre aceste firme este Gymbit iar acestia au cateva modele mai simple sau mai complexe, pentru toate nevoile si pentru toate buzunarele, precum Gymbit Dynamic S1.

Vezi pretul actual pentru Gymbit Dynamic S1

Daca varianta mai complexa este Stamina S1, Dynamic S1 este versiunea mai simpla si un pic mai ieftina. Diferentele nu sunt insa chiar atat de mari, iar daca nu esti un pasionat impatimit de fitness, atunci s-ar putea sa apreciezi atat de mult varianta mai complicata.

Asa ca, daca in cazul in care te afli la inceput cu exercitiile, iti recomandam aceasta versiune, mai simpla.

Despre Gymbit Dynamic S1

Asa cum spuneam, bicicleta nu difera foarte mult fata de versiunea ei mai buna. De fapt, cele doua arata aproape identic si masoara cam aceleasi lucruri (in ziua de astazi nu mai este de ajuns sa pedalezi, ci trebuie sa fii in stare sa supraveghezi tot felul de indicatori precum bataile inimii, numarul de calorii arse si multe altele).

Citeste aici parerile celor care au folosit bicicleta

Gymbit Dynamic S1 Cu toate acestea, sistemul de functionare este unul mai simplu. Acest aparat nu are un sistem electronic capabil sa seteze automat rezistenta pedalelor si astfel sa te faca sa depui mai mult sau mai putin efort.

Acest lucru trebuie sa fie setat manual, iar treptele de rezistenta sunt doar in numar de 8. Nici plaja acoperita nu este chiar atat de mare.

La inceput spuneam ca bicicleta este facuta doar pentru cei care nu vor sa practice un program intens de exercitii, asa ca opt trepte de rezistenta sunt mai mult decat suficiente pentru aceste persoane.

Functii Gymbit Dynamic S1

In rest, diferentele sunt minore. Modelul acesta are si el un afisaj LCD destul de mare, asa ca pe el vei putea vedea cu usurinta toti indicatorii care te-ar putea interesa in legatura cu programul tau.

Poti vizualiza cat mai ai de facut din exercitiu, cate calorii ai ars si la cat a ajuns pulsul tau. Bineinteles, nu toata lumea are aceeasi greutate si inaltime, deci bicicleta este si reglabila.

Pedalele pot fi ridicate sau date mai jos, astfel incat ea sa poata fi folosita si de copii, dar si de adulti, si de barbati sau femei inalte, dar si de cei mai scunzi sau de cele mai scunde. In final, nu ocupa mult spatiu si poate sa fie montata chiar si in dormitor.

Concluzii Gymbit Dynamic S1

Poate chiar mai mult decat Stamina S1, Gymbit Dynamic S1 este potrivita pentru intreaga familie. Nu este ea la fel de intens tehnologizata, dar nici nu ar fi atat de mare nevoie, intrucat este destinata doar celor care nu isi doresc sa practice cel mai intens program de exercitii.Gymbit Dynamic S1 display

Pretul este si el unul mai scazut, cu cateva sute de lei, deci daca nu vrei sa investesti atat de mult timp si efort, nu va fi nevoie sa investesti nici la fel de multi bani.

Pro Gymbit Dynamic S1
  • Mai multe trepte de rezistenta pentru exercitii mai complexe
  • Ecran LCD cu tot ce ii trebuie
  • Este potrivita si incepatorilor

Contra Gymbit Dynamic S1

  • nu este tocmai potrivita pentru cei care doresc sa faca exercitii mai solicitante