Filtru de cafea Black Red – recenzie

Desi multa lume prefera sa bea cafea facuta la espressor, filtrele clasice precum si acest filtru de cafea Black Red inca reprezinta niste alternative fiable. Asta pentru ca ele combina gustul cafelei la ibiric cu viteza si usurinta in preparare pe care ti-o ofera un espressor. In plus, sunt si mai ieftine decat un espressor si au o capacitate mult mai mare, ceea ce le face sa fie foarte potrivite si pentru birouri.

Vezi reducerea pentru filtru de cafea Black Red

Pentru ca sunt insa atat de usor de construit, foarte multe firme s-au gandit ca este o idee buna sa scoata si ele un model sau mai multe. Chiar daca nivelul de calitate este unul rezonabil de cele mai multe ori, mai exista si produse proaste. Asa ca fiecare dintre ele merita sa fie privit mai cu atentie.

Despre filtru de cafea Black Red

In primul rand, acest model este unul care atrage atentia din punct de vedere vizual. Chiar  nu beneficiaza de o constructie prea speciala (arata, pana la urma, ca orice alt filtru de cafea pe care l-ai vazut vreodata), producatorii au fost destul de inspirati sa il coloreze foarte interesant.

Comentarii filtru de cafea Black Red

Filtru de cafea Black RedAsadar, cea mai mare parte din el este neagra, dar exista suficient de multe insertii rosii (mai ales in zona butoanelor) si argintii pentru a-i oferi un aspect destul de original. Asadar, cu un astfel de filtru pot sa fie multumiti si cei care isi doresc o bucatarie moderna si cu fler vizual.

Totusi, cred ca mai important decat felul in care arata un aparat e modul in care el functioneaza. Si acesta, desi nu propune lucruri iesite din comun, functioneaza asa cum trebuie. In primul rand, are o capacitate de 1.5 l, adica de 10 sau 15 cesti mici de cafea.

Cum romanul nu prea bea cafea la filtru cu ceasca, ci foloseste cana, numarul lor mai scade, dar tot ramane unul decent.

In rest, lucrurile stau cam la fel cum te-ai astepta. Aparatul are si valva antipicurare si o fereastra prin care poti vedea mereu nivelul apei din filtru. Acesta are si niste indicatii pentru cantitate si ele pot fi destul de utile. Cana este termorezistenta, dar totusi exteriorul aparatului este facut din plastic.

Cum insa orice filtru de cafea este din plastic, nu prea avem ce sa ii reprosam din acest punct de vedere. Modul de utilizare e foarte simplu, fiind nevoie doar de apasarea unui buton pentru a porni sau opri aparatul.

Concluzii filtru de cafea Black Red

Poate ca modelul de fata ofera exact lucrurile la care te-ai fi asteptat, dar o face intr-un fel interesant din punct devedere vizual. Si, de cele mai mult ori, asta si conteaza. Daca vrei un filtru cu mai mult stil si cu toate caracteristicile obisnuite, nu vad niciun motiv sa nu il incerci pe acesta.

Pretul sau este unul foarte bun, aparatul este destul de mare pentru a fi util si intr-un birou si pe langa toate acestea, este si extrem de usor de folosit.

Pro filtru de cafea Black Red

  • Design impecabil si culori deosebite
  • Capacitate mare
  • Raport calitate pret bun
Contra filtru de cafea Black Red
  • Din punct de vedere tehnologic nu vine cu nimic special