Epilator Philips Lumea IPL SC1995/00

Epilarea definitivă este un vis pentru foarte multe femei, însă acesta nu ar trebui să mai fie și cazul tău, deoarece cu epilatoarele ce folosesc lumina intens pulsată, această dorință poate deveni realitate folosind Philips Lumea IPL SC1995/00.

Vezi pretul pentru epilatorul Philips Lumea IPL SC1995/00

Trebuie doar să investești într-un epilator cu lumină intens pulsată bun, eficient și care dă rezultate, iar după ce vei intra în posesia lui, va fi doar o chestiune de timp până când vei avea un corp lipsit de orice fir de păr nedorit. Așadar, îți recomandăm să încerci cu încredere epilatorul Philips Lumea IPL SC1995/00.

Epilatorul Philips Lumea IPL SC1995/00 oferă rezultate remarcabile în cel mai scurt timp de la utilizare, și cu siguranță vei fi și tu încântată de el.

Care este secretul epilatorului Philips Lumea IPL SC1995/00

Philips Lumea IPL SC1995/00 folosește o tehnologie ultra-modernă, bazată pe lumina intens pulsată care se revarsă asupra foliculilor de păr, prin contactul direct cu piciorul epilat în prealabil cu lama de ras.

Pareri Philips Lumea IPL SC1995/00

Philips Lumea IPL SC1995/00 Această lumină intens pulsată este transformată ulterior în energie pulsată, iar din clipa în care energia pulsată ajunge la foliculi și rădăcinile lor, începe să inhibe procesul de creștere al firelor de păr.

Odată ce creșterea firelor de păr este încetinită, tu vei obține picioare mai fine și mai catifelate pentru o perioadă mai lungă de timp.

Folosirea epilatorului Philips Lumea IPL SC1995/00

Epilatorul cu lumină intens pulsată se poate folosi în zonele brațelor, picioarelor și axilei, singura zonă interzisă fiind aceea a feței. Recomandat ar fi să evitați și linia bikinilor, cel puțin nu înainte de a vă informa mai bine care sunt riscurile. Acest model de epilator Philips este dotat cu accesorii utile pentru corp, astfel încât procesul de epilare să fie realizat mai ușor.

Caracteristici tehnice epilator cu lumină intens pulsată Philips Lumea IPL SC1995/00

Philips Lumea IPL SC1995/00 are un număr de 250.000 de pulsații și o durată de viață de aproximativ 5 ani, așadar, dacă te gândești să faci această investiție și vrei să afli cât timp te poți bucura de ea, aceasta este perioada de viață estimată a producătorului.

Epilatorul cu lumină intens pulsată are 5 trepte de viteză, pe care le poți alege în funcție de criterii, precum: tipul de piele pe care-l ai, tipul de păr și culoarea acestora. Reține faptul că epilatorul cu lumină intens pulsată Philips Lumea IPL SC1995/00 funcționează cel mai bine pe culori ale părului precum negru, castaniu sau blond închis.

Philips Lumea IPL SC1995/00 UtilizareDacă ai fost înzestrată de la mama natură cu o piele închisă la culoare și părul lond deschis, gri-alb sau roșcat, atunci trebuie să te aștepți la faptul că Philips Lumea IPL SC1995/00 nu va da aceleași rezultate scontate.

Pași utilizare epilator Philips Lumea IPL SC1995/00

Philips Lumea IPL SC1995/00 este un epilator destul de simplu de folosit. Tot ce ai de făcut este să îndepărtezi din lungimea părului cu ajutorul lamei de ras, iar apoi să aplici dispozitivul cu lumină intens pulsată, care va acționa benefic la contactul dintre piele și foliculii de păr.

Acest tip de epilator este o alegere sigură de a scăpa de firele de păr nedorite odată pentru totdeauna!