Epilator IPL Philips Lumea BRI953/00 – epilare definitiva acasa

Philips Lumea BRI953/00 – un epilator care poate elimina firele de par nedorite, din mai multe zone ale corpului, fara iritatii si durere. Orice femeie știe cât de greu este să obții o piele perfect epilată, fără fire crescute pe dedesubt, fără iritații sau bubițe mici și roșii, fără stresul de a-l vedea la loc peste o săptămână-două. De aceea, epilarea definitivă este soluția la care toate femeile aspiră în secret, dar nu multe dintre ele sunt suficient de norocoase pentru a avea parte de ea.

Urmareste reducerile pentru Philips Lumea BRI953/00

Cu toate acestea, poți achiziționa oricând un epilator cu lumină intens pulsată, pentru a te ocupa de asta. Noi îți recomandăm epilatorul Philips Lumea BRI953/00, unul dintre cele mai performante și sigure de folosit dispositive de epilat din prezent.

De ce epilatorul Philips Lumea  BRI953/00 și nu altele?

Ce-i drept, decizia îți aparține doar ție, însă noi îți putem furniza informațiile care te-ar interesa cu privire la acest epilator. Spre exemplu, faptul că are incorporat senzorul SmartSkin. Asta înseamnă că Philips Lumea  BRI953/00 binedispune de 5 setări de energie și îți poate recomanda care este cea mai potrivită opțiune pentru pielea ta.

Vezi ce au zis clientele despre Philips Lumea BRI953/00

Philips Lumea BRI953/00 Epilator Cu 250.000 de impulsuri, accesoriu pentru corp, potrivit atât pentru față, cât și pentru restul corpului, acest epilator cu lumină intens pulsată este o alegere pe care e indicat să o iei în considerare dacă vrei rezultate imediate.

Ce trebuie să știi despre epilatorul Philips Lumea BRI953/00

Philips Lumea BRI953/00 se poate folosi atât cu fir, cât și fără fir, asta înseamnând că-l poți lua pretutindeni cu tine atunci când ești plecată în deplasare.

Este echipat corespunzător pentru zonele corpului care necesită o precizie mai mare, cum ar fi fața, axilele, având accesorii unice și curbate în funcție de nevoile personale.

Cum se aplică epilatorul Philips Lumea BRI953/00

Fiecare zonă de pe corp necesită un anumit interval de timp pentru aplicare, cum ar fi: pentru axile, este recomandat 2,5 minute; pentru zonele feței – 1,5 minute; pentru zona inghinală – 2 minute; iar pentru gambe, câte 8,5 minute.

Pe ce zone ale corpului poți folosi în siguranță epilatorul Philips Lumea  BRI953/00

Acest model de Philips Lumea se poate folosi pe următoarele zone ale corpului: brațe, abdomen, picioare, bărbie, buza superioară, linia maxilarului, axile, zona inghinală.

Philips Lumea BRI953/00 Utilizare

Avantajele folosirii epilatorului Philips Lumea BRI953/00

  • Epilatorul  Philips Lumea BRI953/00 este incorporate cu un senzor care detectează nuanța pielii tale, astfel încât să nu-ți faci griji dacă va funcționa sau nu
  • Senzorul SmartSkin, care-ți poate recomanda ce tip de setare este potrivită pielii tale
  • Cele 5 setări de energie, care acționează blând asupra pielii tale, sau mai aspru, în funcție de necesități
  • Un sistem de siguranță integrat, care are scopul de a preveni pulsațiile neintenționate
  • Un filtru UV integrat, care are datoria de a-ți proteja corpul de lumina UV
  • Accesorii pentru diferite zone ale corpului, curbate, îndoite și flexibile, astfel încât să te poți epila confortabil și în deplină siguranță

Așadar, dacă te-ai decis să investești într-un epilator cu lumină intens pulsată, Philips Lumea BRI953/00 este un aparat de care ar trebui să fii interesată, întrucât are un raport preț-calitate excelent, și funcționează asupra tuturor tipurilor de piele și culori de păr. În plus, a fost demonstrat clinic că oferă rezultate vizibile după primele 3-4 utilizări.