Delimano Delicia – Tigaie ceramica inalta

Tigaile ceramice nu reprezinta ceva nou, dar ele pot fi de un enorm ajutor in demersurile noastre de a manca sanatos. Magazinele de spacialitate, si chiar supermarket-urile, sunt pline de astfel de ustensile de bucatarie, si de multe ori ele sunt de calitate.

Vezi aici cat costa acum Delimano Delicia

Insa nu strica sa vrei ceva mai mult, un model mai nou si mai bun, perfect pentru o bucatarie echipata modern si care te va ajuta sa gatesti mai sanatos si mai rapid. Acest model poate veni de la Delimano, desi aceasta nu este nici pe departe singura firma care vinde tigai ceramice premium.

Despre tigaia inalta Delimano Delicia

Seria Delimano Delicia are mai multe astfel de tigai ceramice (chiar si un set cu sase bucati). Fiecare dintre ele este adaptata unui anumit tip de preparate, deci daca vrei sa gatesti foarte divers ar trebui sa iti indrepti atentia catre mai multe din ele.

Parerile clientilor despre Delimano Delicia

Delimano DeliciaSpre exemplu, aceasta tigaie poate sa fie folosita atat pentru preparate din carne cat si pentru supe. Aceasta varietate a modurilor de utilizare se datoreaza faptului ca modelul este unul inalt, perfect atat pentru mancaruri lichide cat si pentru cele solide.

Ce avantaje mai aduce insa acest model in bucatarie. In principal conteaza faptul ca poate sa fie folosit fara ulei. Tocmai datorita acestei proprietati mancarea va deveni mai sanatoasa si numarul de calorii va fi mai mic.

Specificatii Delimano Delicia

Totusi, nu trebuie sa credeti ca o simpla tigaie din ceramica va aduce o schimbare majora in alimentatie. In cele din urma, conteaza si ce pui in ea, pentru ca porcul gatit pe ceramica tot multe calorii va avea.

Totusi, nu toate lucrurile stau chiar atat de bine in cazul acestui model. Partea negativa este legata de dimensiunile sale. Cu un diametru de 16 cm, tigaia Delimano Delicia este mica, potrivita pentru una, maxim doua persoane si pentru o singura masa. Nu este un dezavantaj foarte mare, dar una peste alta conteaza si acest lucru, in special cum pretul nu este unul chiar atat de mic.

In rest, dotarile sunt cele normale pentru un astfel de model si pentru seria Delicia. Asadar, avem o ceramica solida si rezistenta si un indicator pentru temperatura pe maner. Tigaia suporta temperaturi de pana la 450 de grade, dar tu vei sti cu mult inainte cand ea a devenit prea calda pentru o mancare buna.

Concluzii Delimano Delicia

Tigaia inalta de la Delimano Delicia este un model aproape impecabil. De fapt, pentru cei care stau singuri chiar este impecabila. Pentru familii ar putea sa apara probleme din cauza dimensiunilor, dar tocmai din acest motiv exista si modele mai mari.

Asadar, cu o tigaie care gateste sanatos, gustos si rapid activitatea ta in bucatarie se va schimba foarte mult in bine. Raportul calitate pret este decent, in ciuda dimensiunilor reduse. Nu in ultimul rand, aceasta seria are si diverse seturi de vase, deci iti poti completa colectia fara mari probleme.

Pro Delimano Delicia
  • Stratul de ceramica foarte rezistent
  • Contribuie la o alimentatie mai sanatoasa
  • Poti gati diverse preparate cu ajutorul ei
Contra Delimano Delicia
  • Dimensiunile reduse