Cel mai bun ventilator de camera

Probabil că anotimpul preferat al majorității oamenilor este vara, cu căldura mult așteptată. Dar dezavantajul în sezonul estival este că adesea, temperaturile prea ridicate de afară ne îndeamnă să recurgem la tot felul de soluții și metode pentru a păstra răcoarea în interiorul locuinței.

Dacă aerul condiționat nu este cel mai bun prieten al tău, atunci e recomandat să folosești un ventilator de cameră. Desigur, pentru a face față cu brio caniculelor și căldurii insuportabile, ai nevoie de cel mai bun ventilator de cameră.

Condiții de alegere pentru cel mai bun ventilator de cameră:

Cel mai bun ventilator Cel mai bun ventilator de cameră nu se alege la întâmplare, ci se ține cont de anumite caracteristici și cerințe pe care acesta trebuie să le îndeplinească, astfel încât să se potrivească perfect locuinței tale. Iată care sunt cele mai importante caracteristici după care trebuie să te uiți atunci când vrei să alegi cel mai bun ventilator de cameră:

  • Spațiul în care vrei să-l amplasezi. De regulă, dormitoarele, sufrageriile sau bucătăriile necesită câte un tip de ventilator diferit. Dacă spațiul din locuința ta este mai mare, atunci ai nevoie de un ventilator cu picior și destul de puternic. Dacă spațiul în care vrei să-l amplasezi este mic, e recomandat să folosești un ventilator tip lustră, de birou sau cu picior ajustabil.
  • Puterea motorului. Dacă vrei să ai cel mai bun ventilator de cameră, capacitatea motorului este probabil cel mai important criteriu de selecție al acestuia. E indicat să alegi produse cu o putere de ventilație de 50 de w, cel puțin. Din nou, totul se rezumă la spațiul locuinței tale.
  • Numărul de viteze. Cel mai bun ventilator trebuie să aibă mai multe trepte de viteze incorporate, pentru a-ți putea permite să ajustezi exact treapta la care vrei să ți se ventileze aerul din locuință, fie mai intens, fie mai scăzut.
  • Ventilator fix sau mobil? În timp ce ventilatorul fix poate ventila aerul numai într-o singură direcție, cel mobil permite ventilarea aerului de la stânga spre dreapta, răcorind mult mai repede încăperea.

Top 5 cel mai bun ventilator de cameră:Cel mai bun ventilator de camera

  • Ventilator cu picior Argo Tulip White, 50W, 3 trepte de viteză. Are 5 lamele transparente, este conceput dintr-un material de calitate și se poate adapta nevoilor oricăror persoane.
  • Ventilator ELICENT Elegance 120. Are un motor Long Life bazat pe rulmenți cu bile, ceea ce îl poate face să funcționeze până la 30000 de ore, un debit mare de aer, zgomot redus și consumă puțină energie.
  • Ventilator de birou Argo Tablo, 60 W, 3 trepte de viteze, 3 moduri de operare. Are telecomandă și afișaj cu LED-uri, un timer incorporat și un nivel de zgomot de circa 64,6 dB.
  • Ventilator de birou Mesko MS 7310, 45W, 3 trepte de viteză. Are o oscilație de 90 grade care îi permite să ventileze aerul de la stânga la dreapta, și un nivel de zgomot de 42,1 dB.
  • Ventilator de birou Argo Ginger White, 50 W, 3 trepte de viteză. Timer incorporat, telecomandă, nivel de zgomot de 52,67 dB.

Pentru a alege cel mai bun ventilator de cameră, e important să ții cont de toate criteriile enumerate mai sus, dar și de lista celor mai cumpărate ventilatoare de cameră din ultima vreme. Doar așa te vei putea ghida în alegerea potrivită pentru tine!