Cel mai bun uscator de par

Femeile folosesc multe produse de îngrijire a părului, însă cu siguranță multe dintre ele nu se pot despărți de uscătorul de păr. Oricând ești pe fugă sau pur și simplu nu vrei să adormi cu părul ud, uscătorul de păr îți vine în ajutor și te ajută să obții un păr uscat și superb în doar câteva secunde.

Uscătorul de păr nu face numai să-ți usuce părul, el poate fi folosit și pentru a-l stiliza, respectiv pentru a-i oferi mai mult volum.

Prin urmare, ai nevoie de cel mai bun uscator de par pe care-l poți găsi pentru a te asigura că îți îngrijești și aranjezi părul după bunul plac.

Care este cel mai bun uscator de par la momentul actual?

cel mai bun uscator de par Răspunsul la această întrebare nu depinde de momentul actual, ci de nevoile personale pe care fiecare femeie le are. Cel mai bun uscator de par este acela care se potrivește nevoilor și dorințelor tale, cel care servește cel mai bine scopului pentru care vrei să-l achiziționezi.

Pentru a te ajuta să alegi cel mai bun uscator de par pentru tine, ți-am alcătuit un scurt ghid al criteriilor după care să-l alegi.

Criterii de alegere pentru cel mai bun uscator de par:

Iată criteriile după care trebuie să te ghidezi atunci când cauți cel mai bun uscator de par de pe piață, potrivit pentru tine:

  • Puterea. Un uscator de par cu o putere mai mare va reuși să-ți usuce părul mult mai repede, e-adevărat, însă acest tip de uscător nu li se potrivește femeilor cu părul scurt. Pentru părul scurt, folosirea unui astfel de uscător ar fi un dezastru, căci instrumentul chiar ar putea provoca daune firelor capilare. Așadar, puterea uscătorului de păr trebuie să se preteze și la lungimea podoabei tale capilare.
  • Elementul de încălzire. Este cel mai important motiv pentru care vrei să cumperi cel mai bun uscator de par, așadar, trebuie să ții cont că sunt uscătoare care folosesc raze infraroșii, iar altele folosesc turmalina.
  • Treptele de temperatură. Cel mai bun uscator de par are în jur de 3 trepte pe care le poți selecta în orice moment pentru a-ți aranja părul.
  • Accesorii. Cel mai bun uscator de par are un cablu suficient de lung astfel încât să-l poți manevra cu ușurință, dar și despărțitoare care triază aerul cald, respectiv rece, astfel încât să nu-ți deterioreze prea tare părul.

Recomandări pentru cel mai bun uscator de par:uscator de par Remington

  • uscator de par Remington Sapphire Pro AC5099, 2200 W, 3 temperaturi, 2 viteze
  • uscător Phillips HP8103, 1400 W, 2 trepte
  • uscator de par Babyliss Expert Protect D342E, 2200 W, 3 temperaturi
  • uscator de par Philips HP8233/00, 2200 W, 2 viteze
  • uscator de par Babyliss Expert D302RE, 2000 W, 3 temperaturi

Poți porni de la recomandările de mai sus în căutarea celui mai bun uscator de par pentru tine. Atâta timp cât vei ține cont de nevoile tale și te vei orienta după criteriile de selecție de mai sus, nu ai cum să dai greș!