Cel mai bun epilator

Ca tot suntem in pragul sezonului, foarte multe fete au inceput sa caute cel mai bun epilator, sau ma rog, informatii care le-ar putea ajuta sa afle care este cel mai bun epilator si care sunt criteriile pe care ar trebui sa se bazeze atunci cand vor sa cumpere un astfel de aparat.

In acest articol, vom discuta despre urmatoarele:

 • Tipuri de epilatoare – cand si unde este recomandat fiecare din ele.
 • Criteriile principale de care trebuie sa tineti cont atunci cand alegeti un epilator
 • Care este top 5 cel mai bun epilator in functie de tip
 • Care este top 5 cel mai bun epilator in functie de pret

Epilarea este o problemă apăsătoare pentru foarte multe femei, un ritual necesar prin care toate trec, de dragul de a avea o piele netedă și catifelată. Cel mai bun epilator Braun

Când vine vorba de metodele de epilare, taberele se împart în mai multe: unele femei preferă lama de ras, altele optează pentru creme, însă adevăratul război se duce între femeile care preferă epilatorul și cele care folosesc ceara de epilat.

Astăzi însă vom vorbi despre cel mai bun epilator pentru femei și modalitatea corectă și avantajoasă de a-l alege.

De ce ai nevoie de cel mai bun epilator?

Dacă ceara nu este cea mai bună prietenă a ta, atunci epilatorul este. Cel mai bun epilator îți va garanta o piele netedă, fină și catifelată, reducând numărul de epilări de care ai nevoie la 1-2 pe lună. Pentru cât mai puține iritații ale pielii și rezultate cât mai îndelungate, ai nevoie de cel mai bun epilator de pe piață.

Dacă erai de părere că doar partea financiară contează când vine vorba de cel mai bun epilator, te-ai înșelat. Trebuie să fii atentă la o serie de caracteristici tehnice care garantează calitatea epilatorului tău.

Nota: a se lua in considerare ca cel mai bun epilator, la fel ca cea mai buna dieta sau cel mai bun parfum, sunt niste expresii foarte generale si nu intotdeauna ce este „cel mai bun” pentru o persoana, devine automat „cel mai bun” pentru toata lumea.

Din acest motiv, va recomand ca atunci cand doriti sa achizitionati un epilator (valabil si pentru alte aparate) sa incercati sa o faceti cat se poate bazat pe argumente si caracteristici de natura tehnica. Comentariile si parerile fetelor care au deja epilatorul respectiv sunt foarte utile, insa ar trebui sa fie un criteriu secundar de selectie.

Aspecte tehnice cel mai bun epilator:

Criteriile după care alegi cel mai bun epilator sunt următoarele:

 • tipul de epilator
 • numărul de discuri sau pensete
 • numărul de viteze
 • accesoriile
 • funcții și caracteristici
 • brand-uri
 • prețuri

Cel mai bun epilator se potrivește în primul rând tipului tău de piele. Așadar, ține cont de cât de sensibilă este pielea ta la smulgere atunci când faci această investiție.

Tipul de epilator:

Cel mai bun epilator Philips

Cel mai bun epilator pentru tine poate fi cel cu discuri, cel cu pensete sau cel cu lumină pulsată, o generație nouă de epilatoare care fascinează tot mai multe femei.

După ce te-ai decis asupra cărui tip de epilator te oprești, trebuie să ții cont de numărul de discuri sau de pensete ale acestuia. Astfel, cu cât mai multe discuri, respectiv pensete, cu atât mai repede și eficient se vor smulge firele de păr. Numărul de viteze este un alt aspect important.

Pentru confortul tău, e important ca cel mai bun epilator să-ți ofere cât mai multe viteze.

Accesoriile includ mai multe tipuri de capete, care pot fi utilizate în zone specifice ale corpului (picioare, axile, linia bikinilor), un accesoriu pentru masarea pielii, o perie de curățare, etc.

Cel mai bun epilator are, de asemenea, și o serie de funcții, cum ar fi Wet and Dry, care-ți permite să te epilezi sub duș. Nu în cele din urmă, rămâne să alegi cărui brand vei fi fidelă și care este prețul maxim pe care ești dispusă să-l plătești pentru cel mai bun epilator.

Top 5 recomandări cel mai bun epilator in functie de pret:Epilator Philips Lumea IPL

 • Epilator Philips Lumea IPL SC1995/00
 • Epilator Braun SE3270
 • Epilator cu lumină intens pulsată Remignton IPL2000 pentru față și corp
 • Set epilator Philips Satinelle Essential HP6549/01
 • Epilator Philips Lumea IPL SC2005/00

Pornind de la aceste informații de bază și recomandări, ai tot ceea ce-ți trebuie pentru a alege cel mai bun epilator pentru tine. Ține cont de aceste sfaturi și epilarea nu va mai fi o sarcină atât de incomodă pentru tine!

Top 5 recomandari cel mai bun epilator dupa tip:

 • Philips Lumea IPL SC2005/00
 • IPL Philips Lumea BRI953/00
 • Epilator Philips Lumea IPL SC1995/00
 • BaByliss IPL Homelight G946E
 • Rowenta IPL EP9600Tipuri cel mai bun epilator

Nota informativa: pentru a evita anumite polemici, as dori sa specific faptul ca acest top cel mai bun epilator, reprezinta un top bazat pe o medie intre caracteristicile tehnice, pret si parerile clientilor despre fiecare epilator.

Nu este un vreun top facut de specialisti, este un top facut de o persoana care utilizeaza epilatorul, care are asteptari de la modelele noi aparute (si din pacate foarte multe dezamagesc) si care nu si-ar permite sa un epilator care costa cateva mii de euro, a.i acela sa apara in topul cel mai bun epilator.

Spun asta sa intelegeti ca topurile de mai sus sunt limitate de un anumit buget pe care eu il consider ok pentru a fi investit intr-un epilator. Daca vreti sa discutam mai multe pe tema asta, astept cu mare interes comentariile voastre sau de ce nu, imi puteti trimite un email.