Cea mai bună placa de par

Femeilor le place să aibă un păr îngrijit, fără șuvițe rebele, iar asta tot timpul, fără a ține cont de vremea de afară. Pentru asta, se văd nevoite să apeleze la serviciile de îndreptare a părului oferite de placa de păr.

Placa de păr este un instrument de hairstyling de nelipsit din casa unei femei, însă după cum ți-ai dat seama deja, nu poți alege orice placa de par dacă te aștepți să îți faci coafuri ca din revistele de modă. De aceea, ai nevoie să știi cum să alegi cea mai buna placa de par pentru tine.

Cum știi care este cea mai buna placa de par pentru tine?

În primul rând, este important să-ți cunoști foarte bine podoaba capilară. Fiecare femeie are anumite tabieturi de îngrijire a părului, iar placa trebuie să se potrivească cu acestea. Așadar, atunci când te orientezi spre cea mai buna placa de par cu ajutorul căreia să te coafezi sau să îți îndrepți părul, ai grijă să iei în considerare următoarele aspecte.Rowenta Liss and Curl

Criterii de alegere pentru cea mai buna placa de par:

 • Materialul din care placa de păr este confecționată. Cele mai noi modele de plăci de păr sunt făcute din materiale de calitate, care sunt blânde cu părul și nu îl deteriorează. cea mai buna placa de par ar trebui să fie făcută din ceramică, turmalină sau titan.
 • Reglarea temperaturii. Temperatura la care îți îndrepți sau coafezi părul trebuie să depinde și de tipul de păr pe care îl ai. De exemplu, părul creț va necesita o temperatură mai ridicată pentru a-l îndrepta, însă nu același lucru se poate spune și despre părul deja drept și eventual rar.
 • Funcțiile incorporate. cea mai buna placa de par este prevăzută cu funcții precum oprirea automată, încălzirea rapidă sau ionizarea, toate pentru a spori confortul și siguranța de folosire a acesteia. Funcția de ionizare, de pildă, este esențială pentru obținerea unui păr lung, lucios, mătăsos și sănătos.
 • Prețul și brand-ul. Există femei care sunt fidele anumitor brand-uri de la care își cumpără instrumentele de hairstyle, iar altele care se ghidează în alegeri după preț. Așadar, e bine să te asiguri că brand-ul de la care cumperi placa de păr a fixat un preț egal în raport cu calitatea produsului.

Recomandări cea mai buna placa de par:

 • Placa de îndreptat părul Rowenta Liss and Curl Ultimate Shine SF6220, 230 grade, înveliș de ceramică și LED
 • Placa de îndreptat părul și ondulator Rowenta Respectissim Liss and Curl SF640, 200 de grade, funcție de ionizare inclusă

  cea mai buna placa de par

 • Placa de îndreptat părul Remington S3500, din turmalină și 230 de grade
 • Placa de îndreptat părul Philips Essential Care HP8321/00, din ceramică, funcție de încălzire în 60 de secunde, 210 grade
 • Placa de îndreptat părul Rowenta SF4412D4, cu 230 de grade și LCD

Așadar, nu uita că atunci când alegi cea mai buna placa de par este important să iei în considerare tipul de păr și scopul pentru care urmează să folosești cel mai mult placa de păr.