Big Bust – Ce trebuie să știți înainte de a folosi aceasta crema

Big Bust este o cremă cu ingrediente 100% naturale, produsă în Italia, care are ca scop principal redefinirea bustului, prin înfrumusețarea acestuia. Dacă în primă fază ați crede că se adresează numai femeilor care sunt nemulțumite de mărimea sânilor și doresc să îi facă mai mari cu două cupe, vă înșelați. Acest produs este adresat și femeilor care au deja sâni mari, dar doresc să le redea fermitatea de odinioară printr-un efect de lifting.

Vezi ce rezultate a obtinut Andra cu Big Bust

Este perfect și pentru femeile care au trecut de o anumită vârstă și văd purtarea unei rochii cu decolteu ca pe ceva jenant, care nu mai e deloc atractiv. Cu Big Bust se garantează că efectele îmbătrânirii pielii se vor vedea mai puțin. De asemenea, nici femeile care au alăptat la un moment dat în viață nu sunt uitate. Li se garantează că sânii lor vor reveni la forma de odinioară, fără vergeturi și piele lăsată.

Despre crema Big Bust

aplicare crema big bust Crema Big Bust este un produs destul de popular, atât în țară cât și în străinătate. Nu se găsește în farmacii, singurul mod de a o achiziționa este prin intermediul comenzii online de pe site-ul producătorului. Livrarea se recomandă a fi rapidă. Acolo se și garantează că dacă crema nu își face efectul în 30 de zile, există garanția returnării banilor înapoi.

Vezi ce efecte secundare are Big Bust

Producătorii dau de înțeles că produsul își face cel mai bine efectul dacă este aplicat de două ori pe zi, pe pielea umedă. Rezultatele, în medie, se observă după aproximativ 28 de zile (coincide cu termenul în care garanția returnării banilor mai este valabilă), pe aproximativ 95% din femei (așa spune producătorul). Totuși, există posibilitatea ca la unele femei rezultatele să se vadă încă de la a doua săptămână de folosire. Sunt unele voci care spun că efectele asupra sânilor sunt mai mult date de modul în care se aplică crema, prin masaj cu mișcări circulare.

Ingrediente și mod de acționare

După cum am mai spus, Big Bust se recomandă a fi un produs din ingrediente 100% naturale. Principalele ingrediente sunt:

  • uleiurile de plante exotice și Volufilina, care se folosește în majoritatea cremelor cu efect de creștere a sânilor. Soluția Volufilina este marcă înregistrată și se bazează pe ingredientul natural denumit sarsasapogenină.
  • Dintre uleiurile de plante exotice se menționează uleiul din coajă de Citrus Aurantium Dulcis, care nu este nimic altceva decât ulei din coajă de portocale. Acesta se crede că ar stimula refacerea pielii, prin stimularea sintezei de colagen I.
  • Se mai amintește ca ingredient activ și uleiul Vitis Vinifera, adică uleiul din semințe struguri. Acesta ar avea efect antioxidant și hrănitor, în cel mai bun caz stimulând regenerarea țesuturilor și tonifierea pielii.

Despre ingredientele cremei Big Bust s-au scris mai multe aici: http://alecia.ro/pareri-breast-cream-spa-forum/

Crema  Big Bust are un avantaj major în fața competitorilor săi. Spre deosebire de implanturi, crema Big Bust este mult mai ieftină, nu poate provoca complicații și nici stări incomode clientelor. Pilulele, de asemenea, nu sunt deloc recomandate, pentru că de cele mai multe ori sunt nocive și pot provoca dezechilibre hormonale. Conform siteului oficial al cremei, Big Bust nu conține hormoni, în niciun caz nu poate produce creștere în greutate, schimbări de stare sau modificări ale ciclului menstrual, cum se pot produce în cazul pilulelor.

Modul de folosire este unul destul de simplu. Crema se aplică pe ambii sâni, în zonele dorite. Bineînțeles, se recomandă ca pielea să fie curată. Se recomandă să se aștepte 5-10 minute până ce crema este complet absorbită. După aceea, se execută mișcări circulare de masaj la fiecare sân, dar ușoare, folosind numai vârful degetelor.

Nota: referitor la ingredientele pe care crema Big Bust le contine, lista despre care am vorbit mai sus este una cu caracter informativ si este preluata de pe siteul oficial al cremei. Nu pot garanta (din pacate) ca lista de ingrediente este completa si corecta, asadar va recomand sa cereti detalii suplimentare producatorilor sau magazinelor care o comercializeaza in Romania.

crema Big Bust RomaniaO alta crema pentru marirea sanilor care se vinde in tara noastra si care din punctul meu de vedere este foarte asemanatoare cu Big Bust este crema Up Size despre care am scris cateva cuvinte aici: http://vaide.ro/upsize-crema-pentru-marirea-sanilor/

Recomandări cu privire la utilizarea cremei

Se recomandă folosirea zilnică a cremei, de două ori pe zi, cel puțin o lună. Dacă nu sunteți constante în aplicarea cremei, să nu vă așteptați la niciun efect imediat. De fapt, oricum, efecte imediate ma indoiesc ca veti obtine, insa totusi, este bine sa o utilizati asa cum spun producatorii.

Asadar, cititi cu atentie prospectul cremei Big Bust si/sau indicatiile de utilizare de pe cutia produsului, si folositi-o intocmai asa cum este recomandat de catre producatori.  Acordati atentie mare masajului facut la nivelul sanilor atunci cand aplicati crema si daca este posibil faceti exercitii fizice pentru muschii pieptorali. Va vor ajuta foarte mult.

Efecte benefice si efecte secundare Big Bust:

Big Bust garantează sâni cu două mărimi mai mari, mai fermi, cu aspect întinerit, fără vergeturi. După folosirea cremei se creează efect de lifting, sâni mai rotunzi și implicit un contur al acestora mult mai frumos.

Referitor la efectele secundare, pe siteul oficial al cremei Big Bust nu sunt precizate detalii cu privire la astfel de efecte si nici ca ar exista posibilitatea ca utilizarea cremei sa atraga dupa sine vreun efect secundar. De asemenea, nici in discutiile cu pareri despre Big Bust de pe forumuri pe care le-am citit pan acum, n-am vazut pe nimeni sa acuze efecte secundare. Mai des erau facute acuzatii cu privire la ineficienta cremei 🙂

crema big bust rezultate

Concluzii si pareri despre crema Big Bust:

Dacă aveți 159 de lei și nu știți ce să faceți cu ei, ați putea da o șansă cremei Big Bust. Cine știe? Ar putea să funcționeze! Pe forumuri părerile sunt extrem de împărțite. Sunt persoane care garantează eficacitatea cremei, dar sunt și voci care spun că nu le-a ajutat cu absolut nimic. Totuși, dacă sunteți o persoană realistă, vă recomandăm sportul, însoțit de o dietă corespunzătoare. Poate face minuni, atât pentru fizicul dumneavoastră, cât și pentru starea de bine, lucruri pe care o cremă, oricât de bună ar fi, nu le va putea înlocui niciodată.

Totodata, astept cu foarte mare interes parerile voastre despre aceasta crema, daca ati folosit-o sau stiti pe cineva care a folosit-o. Ce rezultate ati obtinut cu crema Big Bust, in cat timp ati vazut primele semne si … ce nota i-ati acorda intre 1 – 10? 🙂