Adevărul despre pastilele pentru marirea penisului

Ce poate fi mai simplu decât luarea unei pastile pentru marirea penisului?

Răspunsul trist este: găsirea unei pastile pentru marirea penisului care sa functioneze.

Problema este ca trăim într-o perioada unde piața este inundată de produse de sănătate; și adevărul este ca oricând cererea este mai mare decât oferta, un vânzător apare din senin pentru a profita. Și piața pastilelor pentru marirea penisului este plină de astfel de vanzatori si cascadori.  Le pasa acestora de calitatea produselor și de sanatatea cumparatorilor? Nu! Este un răspuns destul de evident. Lor le pasa doar de banii făcuți cât mai ușor și cât mai rapid. Chestia e sa nu fi atras de pagina lor de internet care arata cât mai profesională, plină de recenzii false și oferte avantajoase.

În acest articol vom oferi o perspectiva a celor descoperite și de ce trebuie sa aveți grija atunci când căutați pastile de calitate.

Reclama falsa la pastilele pentru marirea penisului

Comercianții care vand pastile pentru marirea penisului sunt oameni deștepți. Știu cum să ne atragă sa le cumpăram produsele; făcând produsul lor sa para cea mai tare invenție de la descoperirea rotii. Am pierdut numărătoarea de câte ori am cumpărat lucruri care m-au dezamăgit. În particular, nu cred ca am cumpărat o carte, văzut un film sau cumpărat un iphone care sa nu se ridice la așteptările oamenilor.

Cred ca asta, este doar o parte din joc: devii încântat din cauza asteptarilor, iar în realitate devii puțin dezamăgit de realitate. Dar uneori – cum este și în cazul pastilelor pentru penis – publicitatea falsa pur și simplu depășește orice limita.

De exemplu luați cazul C.P. Direct: o companie cu baza în Arizona care au vândut pastile pentru marirea penisului Longitude” în valoare de 74 milioane $, înainte ca toate bunurile să fie confiscate pentru frauda și reclama falsa. C.P. Direct a promovat produsul Longitude ca „ un produs revoluționar ce îți va face penisul sa crească pana când ești satisfăcut cu noua mărime.” La judecată, proprietarii afacerii au recunoscut ca în ciuda reclamei, Longitude nu a fost niciodată testata clinic sau dezvoltata de medici specialisti.

pastile marirea penisului

Iar partea cea mai amuzanta este…

Când investigatorii au analizat restul suplimenteleor  pentru marirea penisului vândute de companie – ce includeau de la suplimente pentru marirea sanilor, pana la creșterea abilitatii de a juca golf (da….abilitatea de a juca golf) – ce au descoperit? Ați ghicit…toate contineau aceleași ingrediente. C.P. este desigur, doar vârful unui ice-berg. Alți producători au fost acuzați de reclama falsa. Adevărul este ca trebuie sa fii foarte atent sa eviti aceste produse false.

Efecte secundare asociate cu pastilele pentru marirea penisului

Unele companii producatoare de pastile pentru marirea penisului sunt cunoscute pentru unele efecte secundare nedorite ce variaza de la greață și dureri de cap, pana la tensiune mare, ameteli și insomnii.

Voi preciza de ExtenZe din cauza reclamelor ce le are. Dar sunt mai multe, precum lista de ingrediente ce se afla pe mai multe produse; ingrediente ce nu sunt considerate sigure și un unele efecte secundare asupra corpului atunci când sunt folosite pe termen lung. ExtenZe –  este foarte eficient la producerea crapaturilor de piele, erectii imense – conține unele ingrediente ce nu sunt sigure pentru folosirea pe termen lung.

O privire rapidă pe Web MD ne arata ca Yohimbe (ingredientul pricipal din ExtenZe, folosit pentru creșterea circulatiei sangelui din sânge) poate da peste cap tensiunea, ameteli, greață, anxietate și are legături cu cedarea rinichilor, probleme de inima, paralizie și chiar moartea. O alta companie ce este inclusa în ExtenZe se numește pe scurt DHEA și are aceleași potențiale efecte secundare extreme.

Da, DHEA ar putea imbunatati rezistenta, creșterea musculara și performantele atletice: motive evidente pentru care atleții se suplimenteaza cu acest hormon sintetic, și la fel de evident de ce acest compus inclus în ExtenZe te poate face sa pompezi timp de ore întregi în timpul escapadelor sexuale.

Dar din nou, uitați-vă pe Web MD și veți găsi avertizari despre produsul DHEA.

Link webmed aici.

Unele femei ce au luat DHEA și au ajuns sa arate ca Bruce Willis, experimetand pierderi de par, ingrosarea vocei și creșterea barbei. Unii bărbați au pățit exact opusul: „feminizarea”. Acei bărbați ce au luat DHEA au parte de un dezechilibru hormonal ce a dus la marirea sanilor, micsorarea testiculelor și reducerea producerii de sperma.

Cu alte cuvinte, consumul de DHEA pe termin lung, ofera efectul exact opus.

Cunoscand cele de mai sus, aș mai consuma ExtenZe?

Sincer sa fiu, aș fi mai inclinat sa iau cianura (cum ar fi și cazul altor pastile ce contin ingredientele de mai sus) , mai ales când pe piața sunt soluții și alternative mult mai sigure.

Asta nu se găsea pe lista de ingrediente…

Dacă nu este suficient de rău, unele pastile pentru marirea penisului nu au toate ingredientele trecute pe eticheta. De exemplu în 2003, Un laborator de analiza delegata de Wall Street Journal a arătat ca una dintre marcile ce comercializau pastile pentru marit contineau o varietate de impuritati inclusiv: nivele semnificate de bacterii E. coli, drojdie, mucegai, cupru și reziduri de pesticid.

Alt tip de bacterie găsit în pastile pentru marirea penisului – coliform – sugerează contaminarea fie cu fecale. Da, ai citit corect…fecale.

Multi dintre producatorii mai suspecti  au prins ideea de a folosi în formula pastilelor și alte produse farmaceutice pentru a adauga puțina energie produselor. Da, adaugarea de sidenafil (ingredientul activ din Viagra) poate da cumparatorilor o erectie echivalenta cu un biceps de 60 cm, dar este și extrem de periculos și ilegal.

FDA are o lista cu aceste produse, ce includ și un numar de pastile pentru marirea penisului ce nu au toate ingredientele trecute în lista cu ingrediente. Este foarte important sa verifici înainte sa cumperi ceva. Citeste articolul despre Titan Gel

Alegerea unui produs pentru marirea penisului eficient și sigur…

Morala acestui articol este simpla…nu-ti pune sanatatea la bătaie. Ințeleg dorința de a încerca una dintre aceste pastile pentru marirea penisului, alegerea celei mai bune de pe piața are o importanța vitala. În ultimii 10 ani am observat numeroase pastile ce au intrat pe piața și au ieșit imediat (o dovada evidenta a ceea ce am scris mai sus) ele fiind fie  înșelătorii, fie aveau efecte secundare negative.

Dar, am observat și foarte multe produse ce au rezistat în toți acești ani și au construit o reputație foarte buna, fiind și sigure și eficiente.

Toate aceste pastile pentru marirea penisului impartasesc anumite calități rare:

  • toate au fost dezvoltate clinic
  • toate sunt produse în facilitati farmaceutice
  • toate au primit aprobarile medicale

Prin dezvoltarea clinica, ma refer la faptul ca formula lor este bazata pe cercetări stiintifice. Ei au inclus ingrediente ce au arătat ca pot fi eficiente și în testele clinice și ca includ cantitati suficiente al acelor ingredeinte pentru a fi cu adevărat potente. Ai fi surprins de numărul de pastile de pe piața ce contin doar ingredientele aflate în lista și în urma folosirii lor observat ca nu are nici un efect.

Poți fi sigur ca pastilele  pentru marirea penisului ce sunt produse în facilitati farmaceutice au o formula ce contin nivele mai mari de ingrediente active și sunt lipsite de impuritati. Toate acestea îți vor oferi imbunatatiri foarte mari calitatii erectiei și al apetitului sexual. Și cel mai important, o vor face în siguranța 🙂